Mosselen Met Kruiden-Amandelvulling

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de soepgroente schoon, was ze en hak ze fijn. Snijd de uien in ringen. Breng de groente in een pan met wijn en water aan de kook.Kruid met peperkorrels, tijm, laurierblad en zout.Voeg de mosselen toe en kook ze tot de schelpen open staan.Schep de mosselen met een schuimspaan uit de pan en schrik ze met koud water af. Verwijder de lege schelphelften.Leg de volle schelphelften op een speciaal mosselbord of op een zoutbedje. Vermeng ondertussen de roomboter met de eierdooiers en de uitgeperste knoflook. Voeg de fijngehakte kruiden en de geschaafde amandelen toe. Schep het kruiden-amandelmengsel over de mosselen en bak het gerecht circa 10 tot 15 minuten in de voorverwarmde oven tot het mooi lichtbruin is.

Mosselen Met Kruiden-Amandelvulling is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Appeldessert met amandelvulling en calvadosroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Vijgen Met Een Chocolade-Amandelvulling
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Visrolletjes met amandelvulling
0 min
Bekijk recept
Perziken met aardbeien en amandelvulling
0 min
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept