Italiaanse Mosselsoep Met Pestosaus En Basilicum

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel en snipper de ui. Was de bleekselderij en snij deze in dunne boogjes. Smelt de boter in een diepe pan en bak hierin de ui met de bleekselderij glazig in circa 5 minuten. Roer de bloem erdoor en laat het mengsel 1 minuut zachtjes pruttelen. Voeg al roerende beetje bij beetje 8 dl. water toe en breng de soep aan de kook. Voeg de bouillontabletten toe en roer tot ze zijn opgelost. Kook de soep 10 minuten op een matig vuur. Voeg een paar minuten voor het opdienen de mosselen, de helft van de slagroom en de pesto toe. Verdeel de rest van de slagroom over 4 soepkommen, schep de soep er over en stooi er basilicum op.

Italiaanse Mosselsoep Met Pestosaus En Basilicum is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept