Rode-uien-wijnsoep Met Basilicum

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een ruime soeppan en bak hierin de uien al roerend op middelhoog vuur in ca.10min.zacht.Voeg de knoflook toe en bak deze 2-3min mee. Schenk de wijn erbij,breng het geheel aan de kook en laat het mengsel ca.15min.zachtjes koken tot de uien volledig zacht zijn.Voeg de bouillon toe.Breng de soep tegen de kook aan en breng indien nodig op smaak met peper en zout. Voeg vlak voor het serveren de basilicum toe en geef er:*pecorino-crackersbij.

Rode-uien-wijnsoep Met Basilicum is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept