Vleesbouillon

4
Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het vlees en de botten met koud water opzetten, bij veel schuimvorming het schuim wegscheppen, de groenten en de ui in de soep doen. De ui met schil en al, wel in tweeen snijden. De andere ingredienten er bij doen en zachtjes laten trekken. Minstens 3 uur. Proef de bouillon, eventueel nog zout en peper toevoegen en/of bouillonpoeder. De bouillon zeven door een met keukenrol beklede zeef, koud laten worden, de vetlaag eraf scheppen. Garneren met wat fijngehakte peterselie

Vleesbouillon is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsrolletjes met pistachenootjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde flensjes met munt
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saffraanrijst met kalfsvlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoen met walnotensaus en rijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamsrolletjes met pistachenootjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde flensjes met munt
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saffraanrijst met kalfsvlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoen met walnotensaus en rijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept