Kalfszwezerik Met Asperges En Kreeftensaus

4
Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Met de visgraten en de groenten gaan we een krachtige visbouillon maken. Met de bloem en de boter maken we een roux. De gezeefde visbouillon wordt met de roux opgedikt ,de kreeftenpasta wordt toegevoegd en de saus wordt gedurende 15 min.op een zacht vuurtje onder voortdurend roeren ingekookt.Ondertussen wordt de zwezerik gedurende 10 min.gekookt in een vleesbouillon. De zwezerik wordt uit de bouillon gehaald en gepeld. Vervolgens wordt de zwezerik nogmaals gedurende -20 min.gekookt. De asperges worden geraspt en in gezouten water gaar gekookt. De saus wordt op het laatst afgewerkt met een weinig room en wat boter. Op het bord wordt een stuk zwezerik gelegd genapeerd met de saus en versierd met de asperges.

Kalfszwezerik Met Asperges En Kreeftensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kreeftensoep met garnaal-coquillespies
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde tomaten met kruidenrijst
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Zeewolf met springkrabbetjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlinderpasta met foreleieren en citroen
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Krokante zwezerik met pastinaak en paddenstoelenjus
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken Asperges Met Kalfszwezerik En Paddestoelassortiment
20-30 min -
Bekijk recept
Kalfszwezerik Met Kreeftensaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provencaalse Kalfszwezerik
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept