Tongfilets Met Zalmeieren

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Giet de witte wijn in een pan samen met 1/2 L water en de visbouillonblokjes. Breng aan de kook.Ondertussen rolt u de tongfilets op met de velkant naar binnen. Prik ze vast met een prikkertje.Dompel de tongfilets onder in de bouillon, verlaag het vuur en laat nog 6 tot 8 minuten zachtjes borrelen naargelang de dikte van de filets. Laten uitlekken en opzij zetten.Giet de 2 eierdooiers in een kom ′au bain-marie′. Klop ze terwijl u geleidelijk 2 dl van de kookbouillon en de room toevoegt. Voeg dan een beetje citroensap, de zalmeieren, peper enz. zout toe.Dien de tongfilets op overgoten met de saus en met de gekookte aardappelen groene asperges die 12 tot 15 minuten kookten in gezouten kokend water, als nevengerecht

Tongfilets Met Zalmeieren is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zalmtartaar met eendenlever
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met gerookte zalm
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tongfilets met zalmeieren
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Griekse Spread Met Feta
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Vissoep met rouille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tongrolletjes, roomsaus met shii-take en oesterzwammen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tongrolletjes met zalm en druivensaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Waterzooi van de Noordzee
Hoofdgerecht
Bekijk recept