Pindasoep Met Alfalfa

4
0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rasp de limoenschil (ca. 1/2 el) en snijd de limoen doormidden. Pel en pers de teentjes knoflook. Zet een grote wok op het hoogste vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje wokolie toe en roerbak de knoflook, limoenrasp en 1-2 tl sambal. Voeg de bouillon toe en breng het aan de kook. Doe de pinda satesauspoeder in een schaaltje en roer 2 flinke (opschep)lepels van de hete bouillon erdoor. Voeg het mengsel al roerende bij de rst van de bouillon en laat de soep 2 min. koken. Knijp de limoen boven de soep uit. Schep de soep in diepe kommen en verdeel de alfalfa en de gebakken uitjes erover.

Pindasoep Met Alfalfa is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusion rolletjes
10 min Snack
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasloempiaatjes met verse vijgenmojo
1u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Maaltijdpindasoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pindasoep met alfalfa en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pindasoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indische pindasoep
40 min Voorgerecht
Bekijk recept