Lasagne Van Gandaham, Roerei, Gedroogde Tomaat En Room

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

10 plakjes Ganda Ham zonder papier in de ijskast ietwat laten drogen. Oven voorverwarmen op 200?C. Tomaten ontdoen van het vel, in 4 verdelen en ontpitten, 10 min in oven op rooster met grof zout laten drogen. De roereitjes (6 eieren), 2 dooiers, 3 soeplepels water en 1 soeplepel boter samen mengen en zachtjes op het vuur laten binden. Op het einde 1 volledig ei toevoegen. De 2 overige plakjes Ganda Ham in stukjes snijden en bakken, het vet afgieten en de opgeklopte room eraan roevoegen, afkruiden met peper.

Lasagne Van Gandaham, Roerei, Gedroogde Tomaat En Room is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Mosselen met bier en room
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne met chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept