Verdeel de mosselen en de groenten over 4 ovenvaste souffleschaaltjes met een inhoud van circa 1,5 deciliter Roer de afgekoelde bouillon en de kerrie door elkaar en verdeel over de mosselen. Het vocht moet minstens 1 centimeter onder de rand blijven. Laat de plakjes balderdeeg ontdooien, zet er de souffleschaaltjes op en snijd rondjes uit het deeg die rondom 1 centimeter groter zijn dan de bakjes. Bestrijk de buitenrand van de bakjes en de deegplakken met losgeroerd eiwit. Plak de deegplakjes als een deksel op de souffleschaaltjes. Bestrijk de deegdeksels met losgeroerde eierdooier en zet de bakjes tot ze de oven ingaan, in de koelkast. Verwarm de oven voor op 200 graden Celcius. Zet de mosselpotjes circa 15 minuten in de oven tot de deegdeksels goudbruin zijn. Snijd de deegdeksel aan tafel met een mes langs de rand van de schaaltjes los.
Mosselcocktail Met Grapefruit. is een recept van Smulweb.nl