Champignons Gevuld Met Garnalenpuree

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak een bechamelsaus van de margarine, bloem en de melk. Pureer in de keukenmachine de garnalen (houd er een paar achter voor garnering) met de bechamelsaus en de tomatenpuree en maak op smaak met zout en peper. Borstel de champignons schoon en breek de stelen eruit. Besprenkel ze met citroensap om verkleuren te voorkomen. Vul de champignonhoedjes met de garnalenpuree en zet ze in een ingevette ovenschaal. Strooi er de Gruyere over. Zet de schaal in het midden van de oven en gratineer goudgeel. Breng de kreeftensoep aan de kook en roer er de creme fraiche door. Roer de cognac erdoor en maak de saus op smaak met de cayennepeper.

Champignons Gevuld Met Garnalenpuree is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde tahoe (tahu isi)
30 min-
Bekijk recept
Garnalenmousse
10-20 min -
Bekijk recept
Asperges met garnalenboter
Bekijk recept
Garnalencreme In Tomaten
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept