Roerbaksoep Met Mihoen

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de zonnebloemolie in een wok tot er witte damp vanaf komt(ca. 180 graden). Frituur de mihoen in 4 "bosjes" in ca, 30 seconden knapperig. Laat het uitlekken op keukenpapier en schenk de olie uit de wok. Was en snij de paksoi in reepjes. Snij het vlees in reepjes. Verhit de wok en roerbak de vleesreepjes op een hoog vuur ca. 3 minuten. Voeg de groenten toe en roerbak ze ca. 2 minuten tot ze beetgaar zijn. Breng 1 liter water aan de kook, los daarin de bouillonblokjes op. Voeg mengsel met groente en vlees toe, doe de sojasaus en suiker erbij. Laat de soep nog ca. 2 minuten zachtjes koken. Breng de soep op smaak met sesamolie. Schep de soep in kommen en garneer met de mihoen.

Roerbaksoep Met Mihoen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mihoen met surimi en sojasaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cambodjaanse mihoensalade
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Schol met tjap tjoy
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kip en papillotte met mihoen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Roerbaksoep
30 min-
Bekijk recept
Roerbaksoep met surimi
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaten-roerbaksoep met gehakt
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse roerbaksoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept