Oude Chimay Raclette Op Slakkencressonniere

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De slakken laten kleuren in een soeplepel olijfolie. Kruiden met zout en peper, sjalotten toevoegen en lichtjes laten braden. Het tomatensap erover gieten. Ondertussen in een soeplepel olijfolie de paddestoelen in een Tefalpan braden, ze lichtjes laten kleuren en de slakken toevoegen. In dezelfde pan, de courgettes in de overige olijfolie braden. Ze lichtjes krokant houden en ze ook aan de slakken toevoegen. De knoflook, de tomaten en de cresson toevoegen. Goed warm houden. Kruiden met zout en peper. Verdelen op grote platte borden. Bedekken met de oude CHIMAY. Daarna onder de rooster of in een magnetron laten smelten. Wanneer de kaas gesmolten is, zeer lichtjes met paprika bestrooien.

Oude Chimay Raclette Op Slakkencressonniere is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met broccoliburger
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaten-kaassaus
20 min Bijgerecht
Bekijk recept