Italiaanse Mosselsoep

2
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de mosselen schoon en doe ze bij de tomatensaus in de hapjespan. Breng de mosselen op een halfhoog vuur aan de kook met het deksel op de pan en laat ze doorkoken tot alle schelpen geopend zijn. Schuif de pan nu en dan heen een weer overhet vuur zodat mosselen en saus zich goed met elkaar vermengen; schep zonodig de mosselen een keer goed door de saus. het vrijkomende mosselvocht zal de tomatensaus verdunnen en brengt het gerecht tevens een eindje op smaak met zout. proef of er nog wat zout nodig is en maal royaal zwarte peper over de mosselen.

Italiaanse Mosselsoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mosterd-mosselsoep met wortel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselsoep met bokbier en prei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselsoep met kerrie en koriander
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselsoep met knolselderij
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept