Papillotten Met Roodbaars En Limoen.

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was en snijd de groenten. Snijd 4 vellen aluminiumpapier. Verdeel de groenten over het aluminiumpapier,leg een stuk vis op de groenten en doe er wat peper op.Snijd de koriander,het citroenkruid en de peper en verdeel de kruiden over de vis.Overgiet met sojasaus. Snijd de limoenen in schijfjes en leg ze op de kruiden. Sluit de papilloten,plaats ze in een stoomkoker en laat ze ongeveer 15 minuten stomen.Dien bij dit gerecht rijst op. Een tip: Je kunt de papilloten ook bakken in de oven bij een temperatuur van 120?.

Papillotten Met Roodbaars En Limoen. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geglaceerde worteltjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Cappucino van rode vruchten met gemberroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept

Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wijtingfilets in papillotten van brick
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
'Vlinder'-wijtingfilets met scheuten en saffraansaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hanenkammen in papillot
20 min Voorgerecht
Bekijk recept