Asperge-cremesoep

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de asperges van boven naar beneden en verwijder ca. 2 cm van de onderkanten. Kook de asperges met 7 dl water en het visbouillontablet in ca. 15 minuten beetgaar. Snijd de punten van de asperges en houd deze achter. Pureer de rest van de asperges met kookvocht. Roer de creme fraiche erdoor. Hak 1 takje dille fijn en voeg het toe aan de soep. breng opsmaak met weinig zout en peper. Snijd de zalm in repen. Verdeel de sope met de aspergepunten en de zalm over de borden en garneer met dille.

Asperge-cremesoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Courgette-crèmesoep met Hollandse garnalen
40 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gevogelte-crèmesoep met waterkerssneeuweieren
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse asperge-crèmesoep
25 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Tomaten-cremesoep
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met morieljes en groene aspergepunten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witte asperges met saffraan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Coquilles met asperge & babyspinazie
15 min Voorgerecht
Bekijk recept