Gevulde Paprika's

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak het gehakt al roerend gaar in de margarine. Voeg de tomatenpuree, de peper en de gehakte peterselie toe. Snijd een hoedje van de paprika′s en haal de zaadlijsten eruit. Meng de rijst met het gehakt en voeg eventueel enkele eetlepels warme bouillon toe. Blancheer ondertussen de paprika′s in zacht kokende vleesbouillon. Vul de paprika′s op met het gehaktmengsel en houd ze afgedekt warm in de oven. Voor de saus: Breek de bloem met koud kookvocht. Laat het paprikavocht (of vleesbouillon) samen met de tomatenpuree goed koken en indikken tot 100 ml. Breng op smaak met peper, zout en vooral paprikapoeder. Versier met fijngehakte peterselie.

Gevulde Paprika's is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept