Perenijs

4
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De peren schillen en ontpitten, mixen met het citroensap. De suikersiroop, de vanillesuiker en de room bijvoegen. Langzaam verwarmen tot aan het kookpunt, dan laten afkoelen en daarna laten bevriezen in de ijsmachine. Een beetje chocoladesaus op de serveerborden gieten, 3 bollen perenijs per persoon erop leggen en naar smaak versieren met vruchten (b.v. aardbeien).

Perenijs is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spoom
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Perensorbet
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Pistachekoek met marshmallow en peer
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeienroomijs
Bekijk recept

Spoom
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Perensorbet
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Pistachekoek met marshmallow en peer
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeienroomijs
Bekijk recept