Pompoenbrood

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vervang de helft van de hoeveelheid water die op het pak staat aangegeven door pompoenpuree (in bouillon gekookte en daarna gepureerde pompoenblokjes)en de andere helft door melk. Er mag evt nog een ei door voor een wat luxer brood. Laat het deeg volgens de gebruiksaanwijzing rijzen. Kneed het deeg daarna nogmaals door en voeg er de tomaatjes, walnoten, olijven en kruiden doorheen. Bak volgens voorschrift

Pompoenbrood is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Oesterzwammenomelet
30 min-
Bekijk recept
Pompoenbrood
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
POMPOENBROOD
30-60 min -
Bekijk recept
Traditoneel Pompoenbrood
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept

Oesterzwammenomelet
30 min-
Bekijk recept
Pompoenbrood
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
POMPOENBROOD
30-60 min -
Bekijk recept
Traditoneel Pompoenbrood
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept