Donker Roggebrood

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe het maismeel in de broodvorm en giet er het kokende water over en roer. Laat 15 min. afkoelen. roer er de koffie door zodra die heet is. Voeg anders met de rest van de ingredienten toe. Doe de rest in de door de fabrikant aangegeven volgorde in de broodvorm. Stel in op volkorenbrood, medium korst.

Donker Roggebrood is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bruinebonensoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen met bier en room
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rustieke erwtensoep met ham en roggeknoedels
1u30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koude tomatensoufflé
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Gefrituurde gamba's met aardappelchips
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaanse aardappeltortilla en spinazie a la crème
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept