Blancheer de courgetterepen in kokend water ? 10 seconden, spoel ze koud en dep ze droog. Kook in ruim kokend water na elkaar de broccoli en paprika een paar minuten, spoel ze koud en laat uitlekken. Verwarm de oven voor op 175?C. Bekleed een cakevorm met de courgette, laat de plakken overhangen. Maal de vis fijn en meng dit met de broccoli, eieren, paprika, gember, lente-ui, koriander, cayennepeper, zout (en de rest van de courgette). Schep in de vorm achtereenvolgens lagen van het groente-vismengsel, mango, groente-vismengsel, garnalen, groente-vismengsel, mango en groente-vismengsel. Dek de terrine af met de overhangende courgette. Dek de vorm met aluminiumfolie af en zet hem in de braadslede op het rooster in het midden van de oven. Schenk kokend water in de braadslede tot op 3/4 van de vorm. Laat de terrine in 50-60 minuten gaar worden. Keer de vorm op een schaal en bedek de terrine eventueel met cashewnoten.