Laat her bladerdeeg ontdooien en warm de oven voor op 225 graden Celsius. Snipper de knoflook, snijd de sjalotten, de paprika en witlofblaadjes in repen. Snijd de geschilde mango in plakjes en de ui in ringen. Meng het paneermeel met oregano, peper en zout. Halveer de plakjes bladerdeeg en leg de rechthoekjes op een met bakpapier bekleed bakblik. Prik gaatjes in de plakjes. Bestrijk de helft van de rechthoekjes met tomatenpuree en strooi het paneermengsel erover en bak het ongeveer 12 minuten in de oven. Laat het afkoelen. Verhit intussen de olie en fruit de sjalotten met de knoflook en paprika op een halfhoog vuur in ongeveer 5 minuten. Voeg het gehakt toe en bak het met een vork rul en breng het op smaak met peper, zout en de pepersaus. Verdeel de witlof, het gehaktmengsel, mango en uienringen over de ongepaneerde rechthoekjes en dek ze af met de gepaneerde rechthoekjes.
Bladerdeegtompoes Met Gehakt is een recept van Smulweb.nl