Nantuasaus

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het stukje rivierkreeft aan flintertjes, laat de visbouillon zover inkoken dat u nog de helft overhoudt en roer alles, met de room, door de bechamelsaus, die men pleegt te serveren bij gekookte of gepocheerde vis.

Nantuasaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw Quenelles Met Nantuasaus
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Nantuasaus
0 min
Bekijk recept
Asperges Divette
Bekijk recept
Asperges Divette.
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw Quenelles Met Nantuasaus
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Nantuasaus
0 min
Bekijk recept
Asperges Divette
Bekijk recept
Asperges Divette.
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept