Zoek
Demi-glacesus
10-20 min -
Smulweb.nl
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1/2 liter Spaanse saus
1/2 liter bruien kalfsbouillon
1 glas madeira. Bereidingswijze Voeg de Spaanse saus bij de krachtige kalfsbouillon en laat ze inkoken tot de helft van de oorspronkelijke hoeveelheid. Neem de pan van het vuur
zeef de saus en giet de madeira bij alvorens u haar serveert bij vleesgerec
Bereiding
Voeg de Spaanse saus bij de krachtige kalfsbouillon en laat ze inkoken tot de helft van de oorspronkelijke hoeveelheid. Neem de pan van het vuur, zeef de saus en giet de madeira bij alvorens u haar serveert bij vleesgerechten.
Demi-glacesus is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Sabayon met druiven en suikerbroodstaafjes
30 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Baguettes met gerooktekipmayonaise
15 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept
Bubbling bowl
10 min
Bekijk recept
Zachte kiphachee met demi crème fraîche
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept