Wildbouillon

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak het vlees en de beenderen met een beetje vet in de oven lichtbruin. Voeg vervolgens alle ingredienten, behalve zout. toe en fruit het met elkaar in een matig hete oven. Breng 1 1/2 liter water aan de kook en schep alles er in. Voeg wat zout toe en breng het geheel opnieuw aan de kook. Laat de bouillon vervolgens 4-5 uur trekken. Zeef de bouillon en gebruik haar voor de bereiding van wildsaus of wildsoep.

Wildbouillon is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Rodewijn-wildfondue met linzen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildbouillon met in honing gestoofde venkel
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Wildbouillon met deeghoedje
20 min
Bekijk recept

Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Rodewijn-wildfondue met linzen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildbouillon met in honing gestoofde venkel
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Wildbouillon met deeghoedje
20 min
Bekijk recept