Runderbouillon

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verdeel het vlees in stukjes en zet het, eventueel met de botten, in een goed sluitende pan met 1 1/2 liter water op. Breng het water langzaam aan de kook en schuim het, indien nodig, af. Voeg de gewassen overige ingredienten toe en laat het geheel 3-4 uur trekken bij een temperatuur die tegen het kookpunt aan ligt. Zeef de bouillon en gebruik hem als grondstof voor de bereiding van soep en saus.

Runderbouillon is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Kalfsstoof met venkel en citroen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jachtschotel met aardappelpuree
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Kalfsstoof met venkel en citroen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jachtschotel met aardappelpuree
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept