Forel "Au Bleu"

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe in een pan een liter water, de fijngesneden groenten, de kruiden, de azijn, peper en zout. Breng aan de kook en laat een kwartier doorkoken. Laat vervolgens afkoelen. Breng in een steelpannetje de azijn aan de kook. Giet deze over de forellen en laat afkoelen. Leg de afgekoelde forellen in een braadpan en leng aan met de gezeefde bouillon die je juist gemaakt hebt. Breng langzaam aan de kook en laat zo?n 10 minuten doorkoken. Haal de forellen er voorzichtig en leg ze op een dienschotel of op borden. Strooi over de vis wat gehakte peterselie.

Forel "Au Bleu" is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Cordon bleu met Marsala
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met bleu de Gex
20 min
Bekijk recept
Kip cordon bleu met komkommersalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cordon bleu
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Forel met kruidenvulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met riesling
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte forelpuree met dragondressing en asperges
20 min Voorgerecht
Bekijk recept