Sint-jacobsschelp (Gegratineerde)

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Haal de Sint-Jacobsvruchten uit de schelp, spoel ze af en bewaar de schelpen. Snij de Sint-Jacobsvruchten in twee. Verwarm de wijn en de visfumet en voeg de vis toe. Kruid met peper en zout. Breng het mengsel opnieuw aan de kook en laat 5 minuten afgedekt doorkoken. Giet alles door een zeef. Laat de Sint-Jacobsvruchten uitlekken en vang het kookvocht op in een kommetje. Leg 4 Sint-Jacobsvruchten per schelp. Doe het paneermeel en de Parmezaanse kaas bij het kookvocht, kruid met peper en zout en roer goed door. Giet het mengsel in de schelpen en plaats 5 tot 7 minuten onder de grill.

Sint-jacobsschelp (Gegratineerde) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pannetje van sint-jakobsvruchten met lime pepper, gebakken babywitlofjes en snijbonen met wasabi en sesam
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pappardelle met sint-jakobsschelpen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept