Artisjokken Met Blauwschimmelkaas Op Tomatencompote

4
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Uien in hete olijfolie glazig bakken. Lente-uitjes, tomaten en afgeritste citroentijm toevoegen. Met chilivlokken, zout en peper kruiden. Honing en azijn toevoegen, met tomatensap bijvullen en kort zachtjes laten koken. De artisjokkwarten met verkruimelde blauwschimmelkaas beleggen en in een voorverwarmde oven van 170 graden overbakken.

Artisjokken Met Blauwschimmelkaas Op Tomatencompote is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pangasiusfilet met venkel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met artisjok
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoenstoemp met merguez en tomatencompote
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijke Tomatencompote
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde artisjokken uit de oven
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Panini met tonijn en gemarineerde artisjokken
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept