Gegratineerde Venkel

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de boter en smoor daarin de uitgelekte groente. Giet af en toe wat melk bij en laathet geheel in ongeveer 15 minuten gaar worden. Maak intussen de Bechamelsaus. Beboter de ovenvaste schaal. Schuif het rooster even boven het midden van de oven en verwarm deze of de grill voor.Doe de venkel in de schaal. Strooi er de kaas op en giet de Bechamelsaus erover. Zet de schaal in de oven of onder de grill en laat er een goudgeel korstje op komen.

Gegratineerde Venkel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept