IJSBERGSLA STAMPPOT

4
0-10 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De groente wassen, uit laten lekken en in heel dunne reepjes snijden. De blokjes rookspek uitbakken. Van de gekookte aardappelen, eventueel een klontje boter, zout en gekookte melk een luchtige puree maken. De warme puree snel vermengen met de fijngesneden ysbergsla, blokjes kaas, appelstukjes en de uitgebakken spekblokjes en het spekvet. Naar verkiezing een klein scheutje azijn toevoegen. De stamppot opdienen op een schaal die belegd is met enkele slabladeren. Het gerecht eventueel garneren met in schijven gesneden rookworst en appelschijfjes.

IJSBERGSLA STAMPPOT is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met geitenkaasballetjes
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept