Exotisch Stoofpotje Met Ketjap En Verse Gember

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding



3. Verhit de olie in een braadpan, zet het vuur laag en bak de kalfslapjes aan beide kanten zachtjes bruin.

4. Haal het vlees uit de pan.

5. Bak de ui in de olie zachtjes glazig (ca. 3 minuten).

6. Roer de tomatenpuree, de gember, de knoflook en de ketjap erdoor en bak het geheel nog 1 minuut.

7. Leg het vlees terug in de pan.

8. Schenk zoveel heet water in de pan dat het vlees net onderstaat en breng het vocht tegen de kook aan.

9. Leg het deksel op de pan en stoof het vlees op het allerlaagste vuur (eventueel op een vlamverdeler) zachtjes gaar (ca. 1½ uur). 10. Voeg peper en zout naar smaak toe. 11. Bestrooien met de fijngehakte peterselie.

Exotisch Stoofpotje Met Ketjap En Verse Gember is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelgember vinaigrette
- 10 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Gewokte tonijn met exotisch fruit
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Exotisch fruitsorbetijs
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Exotische fruitkwark met mangosaus
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Fruit- en groentespiezen met kleurtjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept