Koude Rogsoep Met Citroen

6
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-leg de rog in een grote schaal en strooi er ui,selder,wortel,citroenrasp,citroensap,laurier boven -giet er 3 dl water bij -afgedekt 5 a 7 min in de magnetron op de hoogste stand zetten; tot de vis van de graat los begint te komen -neem de vis uit de schaal en verwijder alle graten en vellen -doe de vis in de mixer -intussen de groentjes nog 5 a 8 min in de magnetronoven op de hoogste stand -laat ze afkoelen en doe ze bij de vis -voeg het kooknat toe en pureer de soep -zout en peper naar smaak toevoegen -doe de soep in een schaal en plaats ze afgedekt zeker 3 uur in de koelkast (ze moet door en door koud zijn) -voor het serveren de zure room en de viskuit door de soep mengen en garneer met reepjes citroenschil

Koude Rogsoep Met Citroen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koude tomatensoufflé
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koude komkommersoep
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koude aardappel-preisoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koude bramensoep
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept