Zoek
Franse Vispate Met Knoflookcreme
6
Langer dan 2 uur -
Smulweb.nl
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 verpakking vissoep (Iglo
250 g.)
150 g. garnalen
200 g. kabeljauwfilet (diepvries)
1,5 dl. visbouillon (van bouillonblokjes)
2 dl. halfstijf geklopte slagroom
2 fijngesneden tomaten
2 fijngesneden sjalotjes
5 peterseliestelen
2 eetlepels gehakte peterselie
1 teentje knoflook
1 snufje tijm
2 laurierblaadjes
versgemalen peper
zout
11 in koud water geweekte blaadjes gelatine
olijfolie om in te bakken
citroen om te gar
Bereiding
Los de pate voorzichtig uit de vorm en leg 2 plakken op ieder bord. Garneer dit met citroen en peterselie.
Franse Vispate Met Knoflookcreme is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Tournedos met koffiecrunch en aardappel-knoflookcrème
45 min-
Bekijk recept
Bouillabaisse Van Gepocheerde Tong Met Knoflookcreme
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bouillabaisse Van Gepocheerde Tong Met Knoflookcreme
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knoflookcrème
25 min
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse andijviestamppot met rookworst
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse groenten- en broodgratin
50 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept