Pastei Gebakken In Een Aarden Pot.

4
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-DE VULLING- Stoof het vlees in de kruidige bouillion gaar. -Wrijf de peperkorrels in een vijzel fijn en voeg bij het vlees. -Pel de ui en snij in grove ringen. -Breek de cantharellen in grote stukken. -Meng dit alles samen met de amandelen,nootmuskaat,citroensap en de bruine suiker. -Vul de basis op . -Rol de rest van het deeg uit en leg over de vulling. -Druk zachtjes aan met een houten lepel. -Smeer eventueel wat in met wat losgeklopt ei. -Bak de pastei in een oven van 175 graden gedurende 45 minuten tot hij mooi bruin en gaar is.

Pastei Gebakken In Een Aarden Pot. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min Gebak
Bekijk recept
Boerenmeisjes
5 min
Bekijk recept
Clubsandwich met forelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surinaamse pastei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chicken pie - pastei met kip en champignons
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-preipastei met rookworst
20 min-
Bekijk recept