Rozemarijncake Met Olijven.

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de malse boter in een kom,voeg suiker bij en klop met de mixer tot een homogene massa. Doe er de helft van de bloem bij en een heel ei.Mix alles goed door elkaar.Nu volgt de rest van de bloem met het andere ei.Je krijgt zo een tamelijk platte deeg. Doe de afgeritste vlierbloesem erbij. Strooi wat paneermeel op een beboterde taartvorm. Doe de rozemzrijn en de olijven onder het deeg. Leg nu met de pannelikker hoopjes deeg in de taartvorm en strijk glad.Bak deze taart gedurende 60 minuten op 180 graden.

Rozemarijncake Met Olijven. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hummus garni
5 min Snack
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept

Rozemarijncake
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Rozemarijncake
30-60 min -
Bekijk recept
Rozemarijncake
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Rozemarijncake
0 min
Bekijk recept