Bruscetta Met Tomaat

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Stokbrood in schuine plakken snijden, beide zijden besmeren met knoflookteentjes. Bakken in beetje olijfolie (brood zuigt enorm aan! je kan ook eerst de pan verhitten, broodplakjes erin en dan wat olijfolie erover druppelen)en op bord met keukenrol uitlekken en klaarzetten. Ui snipperen en bewaren. ? Deel van de tomaten in olijfolie gaar pruttelen. Vocht afgieten en mengsel laten afkoelen. De rauwe ui en de rest van de (rauwe) tomaat mengen met het gekookte uienmengsel. Zorg dat het geheel goed uitlekt voor de verdere bewerking. Op smaak brengen met peper en zout. Scheut olijfolie (extra vierge) toevoegen. Vlak voor het opdienen op elk voorgebakken stuk brood een hoeveelheid tomaatmengsel doen. Eventueel garneren met geknipte verse basilicum.

Bruscetta Met Tomaat is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bruscetta met tapenade van auberginess
45 min
Bekijk recept
bruscetta
10 min
Bekijk recept
Olijven Bruscetta
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bruscetta
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept