Kabeljauw Gestoofd In Witte Wijn

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng de visbouillon /wijn /soepgroente en de chapignons aan de kook en laat het ca 3 min zachtjes doorkoken beboter de ovenschaal in met de helft van de boter en leg de vis daar in bestrooi het met zout en peper naar smaak [eventueel met nog wat dille] giet de groeten en de bouillon over de vis en bestrooi dit met de bieslook en peterselie er over . dek de oven schaal af met in geboterde aluminiumfolie en zet deze in een voorverwarmde oven op 180 gr nog ca 15 min garen .

Kabeljauw Gestoofd In Witte Wijn is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Aardbeiensorbetijs met wijn
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept