* Pel de garnalen, snijd ze van kop tot staart doormidden en verwijder het darmkanaal. * Snijd de tahoe in blokjes. * Week de champignons in heet water tot ze zacht zijn.; verwijder de steeltjes en snijd de hoedjes in reepjes. * Maak de groenten schoon; snijd de wortel in luciferdunne reepjes (julienne), de kool in repen van ca. 1 cm. en de uitjes in stukjes van ca. 2 cm. Was de spinazie en slinger hem droog. * Week de mihoen in kokend water volgens de aanwijzingen op de verpakking; spoel hem af met koud water en laat hem goed uitlekken. * Rangschik alle ingredienten decoratief op schalen en zet ze tot gebruik afgeschermd in de koelkast. * Breng 2 liter water met de bouillonpoeder en de rest van de ingredienten voor de bouillon aan de kook, laat hem ong. 15 minuten trekken en zeef hem dan. U kunt er ook voor kiezen de ingredienten erin te laten zitten, maar dat geeft wel een rommeltje aan tafel! (slierten e.d.) Schenk de sausjes in kommetjes en doe de eierdooiers in 6 aparte kommetjes.