POT-AU-FEU DE LA MER

4
20-30 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de ui even in de boter (niet bruin), voeg aard., wortel en venkel toe , bak even mee. Voeg 1 liter water toe en de visfumet, laat 10 min sudderen. Voeg de gesneden selderie, tomaten en vis toe. Aan de kook brengen, en 5 min. zachtjes laten garen. Op smaak brengen met zout. Voeg vlak voor het opdienen de garnalen toe.

POT-AU-FEU DE LA MER is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vistaart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissoep met kruidig stokbrood
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane tomatenvissoep
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min Gebak
Bekijk recept
Boerenmeisjes
5 min
Bekijk recept
Clubsandwich met forelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept