Ijskoude Appelsoep Met Kaneel

4
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil en ontpit de appelen.Bevochtig ze met citroensap en snij ze in stukken.Doe de stukken in een pan met de suiker, het kaneelstaafje en een glas van de bouillon.Meng alles, vermeng er de resterende bouillon mee en laat even koken.Neem de pan van het vuur, laat afkoelen en voeg de opgeklopte slagroom toe. Giet alles in een soepterrine en laat in de ijskast gedurende 4 uur afkoelen.

Ijskoude Appelsoep Met Kaneel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Mandarijnenpuddinkjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Toum (Libanese knoflooksaus)
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Beurre blanc
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Citroenlimonade
5 min
Bekijk recept