Brusselse Kippenragout

4
Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de kip in een pan met 2 liter water en voeg er de schoongemaakte en kleingesneden groenten bij. Kruid met peper en zout en laat zachtjes doorkoken tot de kip helemaal gaar is. Neem de kip uit de pan, verwijder het vel en de botjes en snij het mooie vlees in reepjes. Zeef en ontvet de bouillon en bewaar hem om soep van te maken. Laat de groenten goed uitlekken en stoof ze met de kippereepjes en de schoongeborstelde champignonnetjes aan in een klont roomboter. Om af te werken binden met in room losgeklopte eierdooiers. Zet de bladerdeegpasteitjes enkele minuten in een warme oven en vul met de ragout.

Brusselse Kippenragout is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Smakelijke pasteitjes met salade
20 min -
Bekijk recept
Lentepasteitje met kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenragout met champignons en bosuitjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlaams pasteitje
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Brusselse wafels met rood fruit
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Brusselse bodding
Nagerecht
Bekijk recept
Brusselse appels
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Brusselse wafel met een moes van abrikozen en rozemarijn, mascarponeroom met limoen
10 min Nagerecht
Bekijk recept