Tomatengelei Met Basilicum

2
Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de cottagecheese in een theedoek. Draai zoveel mogelijk vocht uit de kaas. Vorm de kaas tot een rol. Laat de rol kort aanvriezen en verdeel hem in plakken. Doe de tomaten met het eiwit en de tomatenpuree in een kom. Pureer en voeg ? l. groentebouilon toe. Laat al roerend aan de kook komen. Leg een vochtige doek in een zeef en pers de tomatenmassa erdoor. Los de uitgeknepen gelatine in de hete bouillon op en breng op smaak met zout. Verdeel de tomatenblokjes, basilicum en 1 of 2 stukjes kaas over de bodem van een schaaltje. Giet er wat bouillon op. Zet koud weg. Vul bij met het restant van de afgekoelde bouillon en laat in de koelkast opstijven

Tomatengelei Met Basilicum is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept

Brochette van sint-jakobsschelpen met ras el hanout, krokante groenten en lichte room met jonge Parmezaanse kaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Moederdagrecept Tomatengelei
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Tomatengelei Met Basilicum
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Blini Aphrodite
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept