Quiche Met Aubergines En Ricotta

6
Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg een eerste laag ricotta in de deegbodem, dan een laag aubergines. Verdeel er gedroogde-tomatenblokjes over en ga zo verder tot u geen ricotta et aubergines meer over hebt. Hou wel 3 mooie schijfjes aubergine en 3 stukken gedroogde tomaat over voor de afwerking. Giet de room met de saffraan in een klein kookpotje en breng hem tot het kookpunt. Laat hem een uurtje trekken. Meng in een mengkom, met behulp van een vork, de room met saffraan en de eieren. Strooi er peper en zout over. Giet dit mengsel over de bakvorm en leg er voorzichtig de opgespaarde aubergine en tomaat over. Bak de taart gedurende 45 minuten in de voorverwarmde oven.

Quiche Met Aubergines En Ricotta is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentequiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fantasiaquiche met pinda's
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept