Zoek
Witlofsoep
4
Langer dan 1 uur -
Smulweb.nl
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
Maak een beenderbouillon: (2 soepbeenderen
w.u.p.s. peper en zout laat de beenderen en de wups 2 a 3 uur trekken. Afschuimen in dien gewenst. W.U.P.S. zijn Wortelen
Uien
Peterselie
Selderij)
250 gram witlof
1 prei
1 ui
1 tak selder
2 aardappleen
20 gram vetstof
1 1/2 liter bouillon
peper en zout
peterselie
1 dl
Bereiding
Maak een benderbouillon, Volg verder de algemene werkwijze van een doorgestoken soep. Voeg voor het opdienen de gahekta peterselie en een scheutje melk toe.
Witlofsoep is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Witlofsoep met grijze garnalen
Bekijk recept
Witlofsoep met blauwe kaas
Bekijk recept
Witlofsoep
30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Witlofsoep met geitenkaas, dille en geschaafde amandelen
30 min-
Bekijk recept
Witlofsoep met grijze garnalen
Bekijk recept
Witlofsoep met blauwe kaas
Bekijk recept
Witlofsoep
30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Witlofsoep met geitenkaas, dille en geschaafde amandelen
30 min-
Bekijk recept