Acquacotta (soep Met Tomaat, Ui En Basilicum)

6
Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olijfolie in een grote pan en laat de ui glazig fruiten. Voeg de ham of het spek en wat zout en peper toe. Voeg de gehakte tomaat, het basilicum en het water toe. Laat de soep ca. 1 uur zachtjes koken met het deksel op de pan. Roer af en toe. Rooster intussen het brood en leg het op de bodem van een grote soepterrine. Schep er de soep over, bestrooi met de geraspte kaas, bestrooi desgewenst nog wat zout en peper en bedruppel met wat olijfolie.

Acquacotta (soep Met Tomaat, Ui En Basilicum) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept

Acquacotta (tomatengroentesoep met ei en kaas)
Bekijk recept
Acquacotta
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Acquacotta
30-60 min -
Bekijk recept