Knolselderij-pastinaaksoep

6
Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Warm de soep goed door. Rooster intussen de 2e bol knoflook op dezelfde manier als hierboven. Haal de teentjes los, maar knijp ze niet uit. Verbrokkel de kaas. Maak de soep op smaak met zout, schep hem in kommen of borden en garneer met de kaas en de hele knoflookteentjes. Maal er royaal zwarte peper boven.

Knolselderij-pastinaaksoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pastinaaksoep met kastanjechampignons
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastinaaksoep met witte bonen
65 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pittige wortel-pastinaaksoep
Bekijk recept
Pastinaaksoep Met Sinaasappel
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Knolselderijrisotto
30 min-
Bekijk recept
Knolselderijsoep met paddestoelen
30 min Voorgerecht
Bekijk recept