Aardappelsoep Met Knoflook En Rucolapesto

6
Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een schone pan en bak hierin de ui en het komijnzaad 5 minuten tot ze zacht zijn. Giet de bouillon erbij, breng hem aan de kook en laat hem afgedekt 20 minuten trekken tot de aardappels zacht zijn. Pureer de soep tot hij glad is en giet hem terug in de pan. Voeg peper en zout naar smaak toe en warm hem weer op.was de rucolablaadjes en hak ze grof. Draai ze in een keukenmachine met de knoflook, pijnboompitten en kaas. Voeg geleidelijk de olie toe. Strooi er peper en zout bij.

Aardappelsoep Met Knoflook En Rucolapesto is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ravioli met walnoot & rucolapesto
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolapesto
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Brie-pizza royale
2 uur-
Bekijk recept
Krieltjessalade met rucolapesto
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Aardappelsoep met roggebrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Prei-aardappelsoep met grove mosterd en gerookte zalm
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelsoep met sint-jakobsnootjes en bieslookolie
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelsoep met gerookte forel
35 min Voorgerecht
Bekijk recept