Zeef de bloem met zout in de mengkom Meng de gist door de bloem Giet 2,5dl lauw water in een kuiltje in het midden met de melk en de olijfolie Roer alles door elkaar tot een deeg,en kneed het tot een bal ontstaat die van de wand van de kom loslaat . Vet een schone schaal in met olie Wentel het deeg door de schaal, zodat het goed vet is en dek af met vershoudfolie Laat rijzen tot het volume verdubbeld is Schuif een bakplaat in de oven, verwarm voor tot 230?C(gasoven 5-6) Leg het deeg op een met bloem bestoven werkvlak, druk het ineen en vorm er drie ballen van gelijke grootte van Rol het deeg voor elk brood uit tot een 1cm dikke ronde lap bestrijk de bovenkant met olie en strooi het zout en de kruiden erop Kerf de bovenkant met een mes in vieren Leg het brood op de bakplaat en bak het in 15-20′ in het midden van de oven
Pizzabrood Met Rozemarijn is een recept van Smulweb.nl