Ossestaartsoep

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de de ossestaart in stukken. Zet die op met water, bouillonblokjes en de hele kemirienoten en trek hiervan in 3 a 4 uur op laag vuur bouillon. Was de prei en snijd die in ringen, was de selderie en snijd die heel fijn, schil de aardappels en snijd ze in stukken. Voeg dit bij de bouillon en laat het geheel nog eens 20 a 30 minuten sudderen. De stukken aardappel mogen niet uit elkaar vallen. Kruid het geheel naar smaak met de boemboes. Dien de soep op met gefruite uitjes erop gestrooid. Haal voor het opdienen wel de kemirienoten eruit.

Ossestaartsoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde ossestaartsoep
Bekijk recept
Ossestaartsoep Met Groenten
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Heldere Ossestaartsoep Met Basilicum-Melba'S
20-30 min -
Bekijk recept
Ossestaartsoep
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Gevulde ossestaartsoep
Bekijk recept
Ossestaartsoep Met Groenten
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Heldere Ossestaartsoep Met Basilicum-Melba'S
20-30 min -
Bekijk recept
Ossestaartsoep
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept