Hachee

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verdeel het vlees in kleine stukjes. Fruit de gesnipperde ui in vet, margarine of boter. Voeg de verdunde jus toe met de azijn, de kruiden en het vlees en laat de hachee zachtjes stoven, ongeveer 30 min. (stoof taai vlees wat langer). Meng de bloem of het aardappelmeel zorgvuldig aan met koud water en voeg dit al roerende toe. Zoek de kruiden eruit, maak de hachee op smaak af met wat aroma of soja.

Hachee is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gehakthachee met groentepuree
30 min-
Bekijk recept
Hollandse hachee met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oud-Hollandse hutspot met snelle hachee
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gehakthachee met groentepuree
30 min-
Bekijk recept
Hollandse hachee met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oud-Hollandse hutspot met snelle hachee
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept